Postimet

Postimet tona të përditshme!

Grazeta - Gazeta e parë feministe në gjuhën shqipe

GRAZETA është projekti i radhës [...]

Social Lab i bashkangjitet kampanjës #SkaMaLehte

Social Lab i bashkangjitet [...]

"Shnet" si storje suksesi!

Aplikacioni "Shnet" [...]

Për ne

Social Lab është organizatë jo-qeveritare që vepron në Kosovë që nga viti 2018.

Misioni ynë është të krijojmë hapësira të sigurta virtuale dhe fizike për të rinjtë, veçanërisht gratë, ku diskutohet dhe avokohet për çështje gjinore dhe të shëndetit mendor, si dhe t'i fuqizojmë ata që të bëhen pjesë e procesit të hartimit të politikave në Kosovë.

Vizioni ynë është ta promovojmë një shoqëri të ngritur mbi parimin e barazisë ku gruaja dhe të rinjtë do t'i kishin mundësitë dhe vëmendjen e merituar.

Informata për organizatën:

OJQ ‘Social Lab’ është iniciativë e re psiko-sociale që vepron në të mirën e komunitetit. Qëllimi jonë është të rrisim vetëdijesimin ndaj fenomeneve psikologjike dhe sociale në shoqërinë tonë, si dhe të ndikojmë drejtpërdrejt në prioritizimin e shëndetit mendor dhe seksual në politikat shtetërore dhe sociale.

 

h

Ekipi Ynë

Diçka në lidhje me ekipin tonë!

h
Eurisa Rukovci

Drejtoreshë ekzekutive e Social Lab

h
Tuena Govori

Koordinatore e hulumtimeve në Social Lab

h
Dea Rexhepi

Outreach Officer në OJQ-n Social Lab.

Galeria

Publikimet

Këtu mund t'i gjeni publikimet tona

Kontakt Forma

Na kontaktoni këtu!


NA KONTAKTONI

Ju mund të na gjeni me anë të të dhënave të shënuara më poshtë:

Ulpiana Villa nr. 21, Prishtinë, Kosovë

+383 49 869677

info@slab-ks.org

DONATORËT